اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان


   اخبار روز پزشکی و انواع سرطان
موضوعات مطالب
آخرین خبرها
خبرهای بهداشتی وسلامت
انواع سرطان
بیماری ام اس
سرطان خون
سرطان ریه
سرطان پروستات
سرطان پستان
سرطان پوست
سرطان مثانه و کلیه
تومور مغزی
سرطان لوزالمعده
سرطان روده
سرطان کبد
سرطان تخمدان
تیروئید
سرطان حنجره
سرطان گلو
سرطان روده
سرطان چشم
سرطان دهانه رحم
سرطان دهان
سرطان لب
سرطان مری
سرطان معده
سرطان آپاندیس
سرطان پانکراس
سرطان طحال
تومور ویلمز
سرطان دست
خواص مواد خوراکی
نمک
چای سبز
نوشابه
ریحان
انار
سیب
خرما
سرکه سیب
انجیر
زردالو
اسفناج
لبو
هویج
اناناس
گوجه فرنگی
مویز
کرفس
اویشن
خیار
شوید
ابلیمو
کاسنی فرنگی
بادرنجبویه
رازیانه
ترب سیاه
فلفل سیاه
گیلاس
چای ترش
توت وحشی
آووکادو
روغن کنجد
ازگیل
زرشک
لپه
زعفران
مرزه، ضد سرطان است
فلفل دلمه‌ای رنگی
کاسنی
'توت'
سویا
نخود فرنگی
به
«اسطوخودوس»
گياه شاهدانه
گردو
کیوی
شیر سویا
انگور
گياه نسترن
زیره سبز
ليمو
بادمجان
عسل
برگ بو
کلم قرمز
سماق
نخود
سیر
لوبیا سبز
گیاه خرفه
شاه تره؛ گیاهی با خواص چند منظوره
خواص و مضرات باقلا
گوشت بوقلمون
چای ترخون
قارچ
توت فرنگی
ریواس
سیاه دانه
موز
چای بابونه
گیاه ترنجبین
آشنایی با خواص آلبالو
شاتوت
خواص آویشن
طالبی
درباره زیتون
تخم شربتی
موز
خرمالو
خاصیت "ژله"
زردچوبه
داستان کوتاه
انواع داروهای ضد سرطان
ایماتینیب 100 میلی گرم
فلوتامید
سینادوکسوزوم
سیس پلاتین
بلئومایسین
اگزالیپلاتین استراژن (Oxaliplatin Stragen)
ریتوکسی ماب (Rituximab)
اتوپوزاید (Etoposide)
ایرینوتکان (Irinotecan)
وین کریستین (Vincristine)
دسه تاکسل (Docetaxel)
کاپسیتابین (Capecitabine)
پکلی تکسل (Paclitaxel)
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 17
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 17
بازدید ماه : 4438
بازدید کل : 815046
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

اخبار روز پزشکی و انواع سرطان مطالب آموزشی و پزشکی
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» نخود فرنگی سرشار از ویتامین، پروتئین و فیبر

اگر به دنبال یک منبع غذایی خوب برای جذب بیشتر فولات یا همان ویتامین B9 هستید که در ساخت تمام سلول‌های بدن و بخصوص گلبول‌های قرمز نقش دارد به سراغ نخودفرنگی بروید.
 
نخودفرنگی و لوتئین و زآگزانتین

آنتی‌اکسیدان‌ها سلول‌ها را از گزند آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد که باعث بروز بیماری‌های قلبی عروقی و برخی سرطان‌ها و پیری زودهنگام سلول‌ها می‌شوند، حفظ می‌کند.

این ترکیبات آنتی‌اکسیدانی به خانواده‌ کاروتنوییدها تعلق دارند. باید بدانید که میزان این آنتی‌اکسیدان‌ها در نخودفرنگی آب‌پز شده بیشتر از نخودفرنگی خام است. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که لوتئین موجود در نخودفرنگی بیشتر از سبزی‌های دیگری مانند اسفناج جذب بدن می‌شود. دریافت روزانه‌ زآگزانتین و لوتئین به‌طور طبیعی در ماکولا و شبکیه‌ی چشم وجود دارد، چشم را در برابر مشکلاتی مانند دژنراسیون ماکولای چشم و آب مروارید حفظ می‌کنند. این آنتی‌اکسیدان‌ها با سرطان‌های سینه و ریه نیز مقابله کرده و سلامت قلب و عروق را افزایش می‌دهند.
 
نخود فرنگی و پروتئین...


ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : دو شنبه 28 ارديبهشت 1394برچسب:نخود فرنگی سرشار از ویتامین، پروتئین و فیبر, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» سیاه دانه سلول های سرطانی را سرکوب می کند

تهران-ایرنا-مطالعات محققان نشان می دهد که گیاه سیاه دانه علاوه بر خواص ضد دیابت، فشارخون و آسم در مهار سلول های سرطانی به ویژه روده بزرگ، دهان، مغز، کبد، رحم و سینه مرثر است.

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس،سیاه دانه (Nigella Sativa) گیاهی یک ساله و گلدار است که معمولا در جنوب غربی آسیا می روید. از سال 1964 میلادی تاکنون در بیش از 656 مقاله به خواص سیاه دانه اشاره شده است.


پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) نیز در یکی از احادیث خود می فرمایند:الحبّه السّوداء شفاء لکلّ داء؛ سیاه دانه دارویی موثر در برابر تمام بیماری ها است.

خواص سیاه دانه از نظر علمی کاملا به اثبات رسیده که برخی از این خواص عبارتند از:

-با دیابت نوع 2 مبارزه می کند

مطالعات منتشر شده در نشریه هندی Physiology and Pharmacology در سال 2010 نشان می دهد که دو گرم سیا دانه در روز، مقاومت بدن نسبت به انسولین را کاهش داده و سبب کاهش قند ناشتا می شود.

-سبب کاهش فشار خون می شود

مطالعات منتشر شده در نشریه Fundamental & Clinical Pharmacology نشان می دهد که 100 میلی گرم عصاره سیاه دانه روزی دوبار و به مدت دو ماه، سبب کاهش فشار خون می شود.

-سلول های سرطانی را سرکوب می کند

مطالعات نشان می دهد که سیاه دانه از رشد سلول های سرطانی، به ویژه سرطان روده بزرگ، جلوگیری می کند. همچنین این مطالعات نشان می دهد که سیاه دانه با مهار سرطان های دهان، مغز، کبد، دهانه رحم و سرطان سینه مرتبط است.

-از آسم جلوگیری می کند

مطالعات منتشر شده در نشریه Phytotherapy and Phytopharmacology نشان می دهد که سیاه دانه حاوی ترکیبی به نام thymoquinone است که تاثیر آن بیشتر از داروی متداول آسم، یعنی فلوتیکازون است.

دم کرده عصاره سیاه دانه برای رفع انسداد مجاری تنفسی توصیه شده است.

-از حمله قلبی جلوگیری می کند

-در درمان صرع موثر است

-در درمان عفونت های باکتریایی و پسوریازیس موثر است

-در درمان آلزایمر و صرع موثر است

-مانع از آسیب های کلیوی ناشی از دیابت می شود

-تاثیر تشعشعات را کاهش می دهد

-سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

-عوارض شیمی درمانی را کاهش می دهد



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : دو شنبه 28 ارديبهشت 1394برچسب:سیاه دانه سلول های سرطانی را سرکوب می کند, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» ریواس و این همه خاصیت

ریواس خاصیت مسهلی، ضد التهابی و متعادل کننده عملکرد روده ها (درمان یبوست و اسهال) را داشته و در درمان یرقان، خونریزی معدی- روده ای، اختلال قاعدگی، ورم ملتحمه چشم، جراحات ناشی از ضربات و صدمات جسمانی، زخم های چرکی سطحی و سوختگی های حاصل از حرارت کاربرد دارد.


ریواس یا ریباس، گیاهی است از تیره ترشک ها (هفت بندها) و دارای ساقه های هوایی و برگ های آن محتوی مواد ذخیره ای و اسیدی است و به همین جهت مورد استفاده خوراکی قرار می گیرد.

ریواس هنگام بهار در نواحی گوناگون ایران، دامنه کوه ها، کنار رودخانه ها و مناطق برخوردار از آب های راکد می روید و برگ ضخیم و گوشت دار این گیاه مصرف غذایی دارد. تکثیر ریواس معمولاً با کشت در خزانه و انتقال به کشتزار و یا از طریق کشت بذر تازه صورت می گیرد.

خواص درمانی...

ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : دو شنبه 28 ارديبهشت 1394برچسب:ریواس و این همه خاصیت, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» هفت روش برای کاهش خطر ابتلا به سرطان

تهران-ایرنا- سرطان به عنوان یکی از بیماری های مزمن و شایع در بسیاری از کشورهای جهان شناخته شده است؛ عوامل بسیاری در ابتلا به این بیماری دخیل است اما با رعایت هفت روش ساده از مصرف هویج گرفته تا نظافت خانه می توان این خطر را تا حدود زیادی کاهش داد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی هلث، محققان و دانشمندان حوزه سرطان بر این نکته تاکید می کنند که می توان از بروز بسیاری از سرطان ها پیشگیری کرد و عامل اصلی زمینه ساز بروز آن را از بین برد.


علاوه بر این، اطلاع رسانی درباره عواملی که در طول زمان و طی سالیان متمادی به بروز سرطان منجر می شود، ضروری است.

به گفته محققان، حدود یک سوم از شایع ترین موارد سرطان را می توان با رعایت یک رژیم غذایی سالم، فعالیت فیزیکی و حفظ یک وزن سالم پیشگیری کرد.

اما کارشناسان معتقدند که روش های ساده بسیاری برای کاهش خطر ابتلا به سرطان وجود دارد.

صندوق جهانی تحقیقات سرطان با ارائه یک دستورالعمل جدید اعلام کرده است که با ایجاد تغییراتی چند در کارهای روزمره می توان بطرز چشمگیری از ابتلا به سرطان پیشگیری کرد.

در این گزارش به هفت دستور العمل بهداشتی این صندوق برای پیشگیری از ابتلا به سرطان اشاره شده است.

***نظافت منزل

به گفته کارشناسان با انجام کارهای پیش پا افتاده ای مانند نظافت منزل می توان به پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک کرد.

تحقیقات نشان می دهند که فعال بودن و یک انجام تمرینات ورزشی نقش مستقیمی در پیشگیری از ابتلا به برخی سرطان ها مانند سرطان روده و سینه دارد.

محققان هنوز در حال بررسی این موضوع هستند که چگونه فعالیت فیزیکی می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد اما مطالعات نشان می دهند که فعالیت فیزیکی مرتب می تواند سطح هورمون ها را در اندازه سالمی نگاه دارد.

***مصرف هویج

از دیگر روش ها برای کاهش خطر ابتلا به سرطان مصرف هویج به جای تنقلات مختلف است.

کارشناسان می گویند: مصرف تنقلات هیچ مشکلی ندارد اما فقط باید تنقلات درست را مصرف کرد.

مصرف تنها 100 کالری بیش از چیزی که انسان در روز به آن نیاز دارد به افزایش پنج کیلوگرم اضافه وزن در سال منجر می شود.

اضافه وزن داشتن و یا چاق بودن با ابتلا به 10 سرطان از جمله سرطان روده، سینه و کبد ارتباط دارد.

برای کاهش وزن نیازی نیست که مصرف تنقلات را از رژیم روزانه حذف کرد بلکه تنها باید تنقلات سالم و کم کالری انتخاب کرد.

برای مثال می توان چیپس را با مصرف سبزیجات ترد مانند هویج عوض کرد.

*** جایگزین کردن نان سبوس دار با انواع نان سفید

تعویض نان سفید، پاستا و برنج با انواع سبوس دار آنها به افزایش مصرف فیبر کمک می کند.

مصرف فیبر باعث می شود که انسان برای مدت طولانی تری احساس سیری کند و وزن سالم خود را حفظ کند؛ در نتیجه خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با افزایش وزن در انسان کاهش می یابد.

فیبر همچنین به غذا کمک می کند تا سریعتر در دستگاه گوارش حرکت کند و خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.

***تعویض نمک با ادویه ها

مصرف زیاد نمک باعث افزایش فشار خون و خطر ابتلا به سرطان معده می شود.

دانشمندان معتقدند که این موضوع احتمالا به این دلیل است که نمک به لایه معده آسیب می زند. 

بنابراین بهتر است نمکی را که به غذا اضافه می کنید به تدریج کاهش داده و در نهایت قطع کرد و به جای آن از ادویه جات، ترشی جات، سیر و لیمو برای افزودن عطر و طعم به غذای خود استفاده کنید.

فلفل سیاه، پودر شیلی، زنجبیل و گیاهانی مانند ریحان به آسانی و به سرعت به غذا عطر و طعم می دهد.

*** یک روز در هفته گیاهخواری کنید

مدارک محکمی وجود دارد که نشان می دهد مصرف مقدار زیادی گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهد.

یک دلیل احتمالی این موضوع این است که مولفه ای که رنگ گوشت قرمز را ناشی می شود به لایه روده آسیب می زند.

همچنین مدارک محکمی وجود دارد مبنی بر اینکه گوشت های پردازش شده عامل ابتلا به سرطان روده هستند.

دود اندود کردن ، نمک سود کردن و یا افزودن مواد نگهدارنده برای نگاه داشتن گوشت موجب تشکیل عوامل سرطانزا می شود.

این عوامل به سلول های بدن صدمه می زنند و موجب ابتلا به سرطان می شوند.

یک روش برای کاهش این خطر این است که یک روز در هفته گوشت نخورد و به جای آن سبزیجات و یا ماهی مصرف کرد.

***هنگام صحبت کردن با تلفن بیایستید

تنها 30 دقیقه فعالیت فیزیکی در روز می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.

این کار نه تنها به تناسب اندام کمک می کند بلکه خطر ابتلا به سرطان های ناشی از افزایش وزن را نیز کاهش می دهد.

همچنین روزی 30 دقیقه فعالیت فیزیکی سیستم ایمنی بدن را قوی نگام می دارد و به سالم نگاه داشتن دستگاه گوارش کمک می کند.

برای این منظور کافی است که تنها 30 دقیقه در روز هر گونه فعالیت فیزیکی انجام داد؛ حتی راه رفتن در حین صحبت با تلفن ، استفاده از پله به جای آسانسور و یا پارک خودرو اندکی دورتر از فروشگاه و یا محل کار می تواند کمک کننده باشد.

و خلاصه اینکه هر چه فعالیت فیزیکی بیشتری داشته باشید خطر ابتلا به سرطان بیشتر کاهش می یابد.

*** جایگزینی تماشای برنامه های تلویزیونی در شب با پیاده روی

از دیگر راهکارها برای کاهش خطر ابتلا به سرطان این است که به جای تماشای برنامه های تلویزیونی در شب به پیاده روی بروید.

زمانی که صرف تماشای برنامه های تلویزیونی، کتاب خواندن و یا کار کردن در پشت رایانه می شود همگی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند.

برای کاهش این خطر می توان برخی از این فعالیت های نشسته را با انواع فعال تر آن عوض کرد برای مثال به جای اینکه بعد از صرف شام تلویزیون روشن کنید و به تماشای برنامه های تلویزیونی بپردازید، به پیاده روی بپردازید.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : شنبه 19 ارديبهشت 1394برچسب:هفت روش برای کاهش خطر ابتلا به سرطان, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» رفع بوی بد دهان و درد مفاصل با مصرف انجیر

خبرگزاری تسنیم: یک کارشناس طب سنتی با بیان اینکه انجیر بوی بد دهان را از بین می‌برد, گفت: انجیر استخوان‌ها را محکم می‌کند, نشاط‌آور و فرح‌بخش است؛ برای کودکان لاغر, افراد کم‌خون و زنان باردار نیز غذای مفیدی است.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, سید جواد علوی کارشناس طب سنتی درباره خواص درمانی انجیر از منظر طب سنتی و روایات اظهار داشت: از پیامبر اکرم(ص) نقل شده است که انجیر میوه بهشتی است, آن را بخورید که بواسیر را درمان می‌کند و ورم مفاصل را بهبود می‌بخشد.

به‌گفته وی از امام صادق(ع) نقل شده است که انجیر بخارات را از بین می‌برد و استخوان‌ها را محکم, مو را تقویت می‌کند و بیماری را از بین می‌برد تا جایی که احتیاجی به دارو نباشد.

این کارشناس طب سنتی افزود: از امام رضا(ع) نقل شده است که انجیر بوی بد دهان را از بین می‌برد, استخوان‌ها را محکم می‌کند. در حدیث دیگر آمده است که هرکس که بخواهد دلش رقیق و نرم شود انجیر بخورد.

علوی ادامه داد: انجیر دارای مواد قندی فراوان است که به رفع ضعف و بی‌حالی کمک می‌کند، همچنین خاصیت لینت مزاج دارد که برای پاکسازی روده‌ها از مواد زائد مفید است، همچنین سیستم گوارش و معده را پاکسازی می‌کند و یبوست را از بین می‌برد.

وی گفت: انجیر نشاط‌آور و فرح‌بخش است و برای افرادی که دارای مشکلات روح و روان هستند مفید است، همچنین انجیر غذای سلاطین بوده است چرا که ارزش غذایی آن بسیار بالاست و مصرف آن همه مواد ضروری بدن را تأمین می‌کند.

این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: انجیر برای ناقهین و کسانی که دچار ضعف عمومی هستند, افراد کم‌خون, کودکان, زنان باردار و پیران غذای بسیار مناسبی است. انجیر به چاق شدن کودکان ضعیف و لاغر کمک می‌کند برای این کار بهتر است که چند عدد انجیر را هرشب در عرق انیسون خیسانده و صبح ناشتا مصرف کنند چرا که انجیر مجاری جذب غذا را باز می‌کند.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : شنبه 19 ارديبهشت 1394برچسب:رفع بوی بد دهان و درد مفاصل با مصرف انجیر, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» برنامه وزارت بهداشت برای 3 نوشیدنی مضر

رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تصویب استاندارد قند افزوده در نوشابه‌های گازدار خبر داد و گفت: بعد از این بازنگری، کاهش میزان قند دو محصول دیگر را مدنظر قرار می‌دهیم.

دکتر زهرا عبداللهی در گفت‌و‌گو باایسنا، از اقدام وزارت بهداشت جهت کاهش قند موجود در نوشابه‌ها خبر داد و گفت: در دفتر بهبود تغذیه از بهمن ماه سال گذشته کار با صنایع نوشابه را آغاز کردیم و در این مدت جلسات متعددی جهت بازنگری و کاهش میزان قند در نوشابه‌های گازدار داشتیم.

قند نوشابه‌های گازدار 10 درصد کاهش می‌یابد

وی با بیان اینکه نوشیدنی‌های دارای قند افزوده مانند نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های صنعتی، حتی شیرهای طعم‌دار و... منجر به اضافه وزن، دیابت، چاقی و پوسیدگی دندان‌ها می‌شوند، تصریح کرد: امسال در ادامه کار با صنایع، استاندارد میزان قند موجود در نوشابه‌ها تصویب شد که 10 درصد از میزان قند نوشابه‌های گازدار کاهش یابد.

بازنگری در قند آبمیوه‌های صنعتی و شیرهای طعم‌دار به زودی

عبداللهی گفت: بعد از این، کار را با آبمیوه‌های صنعتی و شیرهای طعم‌دار ادامه می‌دهیم چراکه میزان قند افزوده به این مواد نیز باید مورد بازنگری قرار گرفته و کاهش یابد.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : شنبه 19 ارديبهشت 1394برچسب: برنامه وزارت بهداشت برای 3 نوشیدنی مضر, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» نتایج موفقیت آمیز مطالعات محققان ایرانی برای درمان سه نوع سرطان

تهران-ایرنا-رئیس پژوهشکده سرطان سینه از نتایج موفقیت آمیز مطالعات محققان ایرانی برای درمان سه نوع سرطان های سینه ، مغز و پروستات خبر داد.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا از پژوهشکده سرطان سینه، دکتر کیوان مجید زاده با اشاره به طرح های مهم پژوهشی در حال اجرا در گروه سلول درمانی این پژوهشکده، افزود: همکاری محققان ایرانی و خارجی در حوزه سلول درمانی در قالب انتقال تکنولوژی است و درصدد ارائه راهکارهایی برای حساس کردن سیستم ایمنی در برابر سلول های سرطانی هستیم. 


وی اضافه کرد: مطالعات جدیدی را با همکاری مرکز تحقیقات آمستردام (AMC) به صورت مشترک در زمینه ایمنی درمانی با عنوان 'سلول های دندریتیک' در درمان سرطان، در دستور کار داریم که در زمینه سرطان های سینه و پروستات است. 

مجیدزاده همکاری با دانشگاه کارولینسکای سوئد در حوزه ایمنی درمانی و سلول درمانی را از دیگر اقدامات تحقیقاتی این پژوهشکده نام برد.

به گفته وی بخشی از این پروژه تحقیقاتی مشترک در قالب انتقال تکنولوژی است و بخشی از آن تحقیقات جدیدی است که در پژوهشکده اجرایی خواهد شد. 

وی به جزئیات پروژه تحقیقاتی 'ایمنی درمانی' اشاره و افزود: در این پروژه اقدام به حساس کردن و ایجاد تغییر در سلول های سیستم ایمنی فرد کرده ایم، به گونه ای که سیستم ایمنی فرد نسبت به سلول های سرطانی حساسیت بالا را پیدا کند و با سلول های سرطانی مواجه شده، با آنها مقابله کرده و آنها را از بین ببرد. 

مجیدزاده ادامه داد: در این روش سلول های سیستم ایمنی که سلول های سرطانی توانسته اند از آنها فرار کنند حساس و تغییرات لازم در آنها ایجاد خواهد شد، به گونه ای که مجددا نسبت به سلول های سرطانی حساس شوند و واکنش لازم در مواجهه با سلول سرطانی از خود بروز دهند. 

وی اجرای این پروژه را در زمینه سرطان های سینه ،مغز و پروستات عنوان کرد و یادآور شد: با این روش می توان در بدن فرد سیستم مقابله ای ایجاد کرد تا در برابر سرطانی که در بدن ایجاد شده، مقاومت کند. 

مجید زاده توضیح داد: در روند زندگی هر فردی به طور معمول در موارد متعددی سلول های سرطانی در بدن افراد ایجاد می شوند ولی سلول های سیستم ایمنی، سلول های سرطانی را سرکوب می کنند. 

وی تاکید کرد: سرطان زمانی خود را نشان می دهد که برخی از سلول های سرطانی بتوانند از دست سلوهای ایمنی فرار کنند و سیستم ایمنی نتواند آن را سرکوب کند.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : سه شنبه 15 ارديبهشت 1394برچسب:نتایج موفقیت آمیز مطالعات محققان ایرانی برای درمان سه نوع سرطان, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» خواص و فواید درمانی توت فرنگی

توت فرنگی، که به عنوان ملکه میوه ها در آسیا شناخته می شود، میوه ای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی بود و خواص و فواید درمانی زیادی دارد. توت فرنگی میوه ای محبوب بوده و حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامین می باشد. 

این میوه مغذی و پرفایده چربی خوب خون را افزایش داده، فشارخون را پایین می آورد و به شما برای محافظت در برابر سرطان کمک می نماید. این میوه جزو 20 میوه پر از آنتی اکسیدان بوده و منبعی خوب برای تامین پتاسیم و کلسیم می باشد. فقط 8 عدد توت فرنگی، ویتامین C ای بیشتر از 1 پرتقال دارند. در ادامه به بررسی خواص و فواید این میوه خوشمزه و پرطرفدار می پردازیم.

مصرف توت فرنگی چه خاصیت و فایده درمانی دارد؟

مصرف انواع میوه ها و سبزیجات، از جمله توت فرنگی فوایدی بی پایان در پی دارد. با خوردن خوراکی های گیاهی، خطر بیماری های قلبی، دیابت و سرطان کاهش می یابد. همچنین مصرف مقادیر بالای میوه و سبزیجات برای سلامت پوست و مو، افزایش انرژی و کاهش وزن مفید می باشد...


ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : سه شنبه 15 ارديبهشت 1394برچسب:خواص و فواید درمانی توت فرنگی, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» ریشه کن کردن سرطان با استفاده از آنتی بادی

به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی هلث، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد در یک مطالعه متوجه شدند که آنتی بادی ها، تومورهای سرطانی را ریشه کن می کنند.

مطالعه محققان این امید را به وجود آورده است که می توان به سیستم ایمنی بدن آموزش داد تا به ملانوم (نوعی سرطان پوست)، سرطان لوزالمعده، سینه و ریه حمله کند.

محققان معتقدند، این آنتی بادی ها که در آزمایشگاه مهندسی شده اند نه تنها می تواند تومورهای اولیه را از بین ببرد، بلکه متازتازهایی که در سراسر بدن گسترش یافته اند را نیز برطرف می سازد.

محققان در این مطالعه، آنتی بادی هایی را که در برابر سرطان مقاوم بودند از بدن موش جدا کرده و سپس آن را به همراه مواد شیمیایی که سبب فعال شدن سلول های هشدار می شوند به موش های سرطانی تزریق کردند. 

این موش ها یک واکنش ایمنی نشان دادند و برای بیش از یکسال از سرطان رهایی یافتند.

ادگار انگلمن نویسنده ارشد این تحقیق، گفت: قدرت این تزریق چشمگیر است؛ زیرا در حقیقت می توان ریشه کن کردن تومور را مشاهده کرد.

وی ادامه داد: این رویکرد با سایر درمان های بالقوه که برای سرطان های خاص بکار می رود متفاوت است زیرا می تواند طیف گسترده ای از تومورهای سخت را هدف قرار دهد.

محققان می گویند: این روش از همان مکانیزمی استفاده می کند که بدن حیوانات، عضو پیوندی را پس می زند؛ در هر دو مورد، آنتی بادی ها سیستم ایمنی را به کار می اندازند.

آنتی بادی ها خود را به پروتیین های بافت خارجی که در این مورد تومور است می چسبانند و از طریق استفاده از سلول های هشدار که همانا سلول های Tهستند، همانند سیستم ایمنی عمل می کنند. 

زمانیکه سلول های T با بافت خارجی در تماس قرار می گیرد به آن حمله کرده و آن را از بین می برند.

پادتن یا آنتی بادی نوعی پروتئین است که در دستگاه ایمنی، در پاسخ به حضور پادگن(آنتی ژن) خاصی، تولید می شود و در خون به گردش درمی آید.

هر پادتن (آنتی بادی) یک پادگن (آنتی ژن) ویژه را هدف خود تشخیص می دهد. 



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : سه شنبه 15 ارديبهشت 1394برچسب:ریشه کن کردن سرطان با استفاده از آنتی بادی, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
لرزش یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است
با شیمی درمانی خداحافظی کنید + میوه جایگزین با قدرت ده هزار برابری
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: وزوز گوش می‌تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری قلبی، دیابت و ... باشد.
سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه
در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می‌یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می‌شود
موسیر چه خواصی دارد؟
کندن پوست این میوه یک اشتباه بزرگ است
نوشیدنی‌های داغ یکی از عوامل اصلی در ابتلا به سرطان گوارش هستند.
بازبینی نتایج مطالعات انجام شده در مورد ماده معدنی "روی
کدام بیماری‌ها در «مردان» بیشتر از زنان است؟
10 خطر خوردن بستنی که نمی‌دانستیم!
۱۴ خاصیت اعجاب‌انگیز سیر خام
هیچ داروی لاغری در دنیا تولید نشده است
بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟
از طریق برخی از نشانه ها به احتمال بروز برخی بیماری ها پی برد
چه غذاهایی سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند ؟
پرفروش‌ترین داروهای ایران
دردهای شکمی که باید جدی بگیریم
استفاده از ماکروویو در ژاپن جرم است؛ چرا؟