| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 28
بازدید ماه : 943
بازدید کل : 837431
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
موز قندهای مختلف و مقدار زیادی فیبر در خود دارد، به همین دلیل، انرژی زیادی را برایتان فراهم میکند اما جدا از این میتواند بسیار بهتر از قرص و دارو بعضی مشکلات جسمی را برطرف میکند. |
۱. فشارخون بالا
گفته میشود که مصرف بالای نمک و کمبود کلسیم تاثیرات منفی بر فشارخون دارد. خیلی مهم است که میزان پتاسیم خون را در حد متعادل نگه دارید و موز یکی از بهترین منابع پتاسیم به شمار میرود. توصیه میشود که صبحها یک عدد موز مصرف کنید تا بتوانید فشارخونتان را همیشه در بهترین وضعیت نگه دارید.
۲. افسردگی
تریپتوفان موجود در موز به شکل پروتئینهایی است که ترشح هورمون شادیآوری، سروتونین، را افزایش میدهد. خوردن یک عدد موز در روز برای بالا بردن این هورمون در بدن کافی است. بالا رفتن این هورمون در بدن طی چند دقیقه به شما احساس آرامش و شادی میدهد.
۳. استرس
استرس متابولیسم بدن را بالا میبرد و همین مسئله باعث پایین آمدن سطح پتاسیم در بدن میشود. با مصرف موز بخاطر محتوی بالای پتاسیمی که دارد میتوانید این تعادل را ایجاد کرده و عملکرد قلبتان را طبیعی کنید. همچنین موز به حفظ تعال آب و مایعات در بدن نیز کمک میکند.
۴. یبوست
موز حاوی پکتین است که نوعی فیبر است که هضم و گوارش را سرعت داده و به خارج شدن سموم از بدن کمک میکند. علاوه بر آن، موز حاوی خواص پروبیوتیک است که گوارش را تقویت کرده و فشار موجود در رودهها بخاطر یبوست را کاهش میدهد.
۵. علائم پیش از قاعدگی
موز سرشار از ویتامین B6 است که تاثیر مثبتی بر سطح گلوکز در خون دارد و گفته میشود که ویتامین B به کاهش علائم قبل از قاعدگی کمک میکند. موز درد داخل شکم و کمر را کاهش داده، اختلالات روحی و عصبی را تنظیم کرده و به حفظ آب داخل بدن کمک میکند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتهاند برخی از موادغذایی با اثرگذاری بر روی بخشهایی از مغز میتوانند سبب اعتیاد افراد به آن نوع موادغذایی شوند.
گفتنی است، از جمله این موادغذایی پنیر است که دارای یک ماده شیمیایی به نام کازئین است که در محصولات لبنی یافت میشوند و میتواند سبب تحریک شدن گیرندههای مغزی شود.
بررسیها نشان میدهند، گیرندههای مغزی بر عواملی چون کنترل درد، اعتیادآوری و سیستم پاداش دهی مغز مؤثر است.
کارشناسان دانشگاه میشیگان بر این اساس اعلام کردهاند غذاهایی چون پیتزا به دلیل وجود پنیر پیتزا حالتی بسیار اعتیادآور دارد و سبب اشتهاآوری فراوان در افراد میشود.
کارشناسان اعلام کردهاند این نخستین گام در کنترل اشتها در جلوگیری از بروز چاقی در افراد است.
کارشناسان هوس مصرف موادغذایی حتی پس از مصرف یک وعده غذایی کامل را نشان دهنده بروز اعتیاد به غذا در افراد معرفی کردهاند.
کارشناسان موادغذایی حاوی مواد لبنی پروتئینی را بسیار اعتیادآور به دلیل ترکیبات موجود در آن میدانند و بر این اساس به افراد توصیه میکنند از خوردن غذاهای حاوی پنیر مانند پیتزا، همبرگر، چیپس و پنیر، لازانیا و غذاهایی از این دست اجتناب کرده و در عوض پنیر را به صورت طبیعی به همراه وعدههای غذایی مصرف کنند تا علاوه بر حفظ کلسیم دچار اعتیاد غذایی نشوند.
به گزارش قدس آنلاین ، عبدالحمید ظفربند در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه خوردن پفک به دلیل خاصیت حجیم شده آن باعث خستگی سیستم گوارش به ویژه معده میشود، اظهار کرد: استفاده از پفک و مواد مشابه غذایی در کودکان و نوجوانان در حال رشد باعث اختلال در رشد آنها میشود زیرا مصرف این ماده چسبنده و حجیم شده باعث اشغال حجم زیادی از معده، اشغال مضاعف، خستگی سیستم گوارش و فلج شدن معده میشود.
وی افزود: پفک ماده غذایی حجیم شده و چسبندهای با رنگهای مصنوعی مجاز است که به دلیل جذابیت خاص و نوع بسته بندیاش مورد توجه گروههای سنی مختلف به ویژه کودکان و نوجوانان میشود.
ظفربند تصریح کرد: پفک به دلیل نشاسته موجود در ذرت، طبیعت خاص خود و خاصیت چسبندگی که دارد در گروه های سنی مختلف به ویژه کودکان و نوجوانان باعث ایجاد آسیبهای جدی میشود. این ماده غذایی غیر مجاز که فاقد ارزش غذایی علاوه بر ایجاد چسبندگی در دندان ها سلامت وضعیت دهان و سلامت عمومی بدن را به خطر میاندازد.
این متخصص تغذیه ادامه داد: توصیه میشود این ماده غذایی غیر مجاز که فاقد ارزش غذایی علاوه بر ایجاد چسبندگی در دندانها سلامت وضعیت دهان و سلامت عمومی بدن را به خطر میاندازد.
وی اظهار کرد: توصیه میشود مواد جایگزینی بر اساس فرهنگ دیرینه ما از جمله میوههای خشک شده به جای پفک در برنامه غذایی افراد به ویژه کودکان و نوجوانان در نظر گرفته شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به آثار مخرب مصرف پفک تاکید کرد: مصرف پفک باعث ایجاد آسیبهای جدی در دندانها میشود. به طور معمول پفک به دلیل خاصیت چسبندگی خود به دندانها آسیب میرساند و بخشی از این ماده غذایی مخرب به ویژه بخش چرب آن وارد شیارهای عمیق دندانها میشود. ممکن است با مسواک زدن نیز این آسیب بر طرف نشود.
به گزارش قدس انلاین به نقل از زومیت،احتمالا نوشابه یکی از اصلیترین نوشیدنیهای رژیم غذایی مردم جهان است، اما شاید برایتان جالب باشد بدانید که بدنتان تا یک ساعت پس از نوشیدن یک قوطی کوکاکولا، چه واکنشی نسبت به آن دارد.
پس از 10 دقیقه
میزان قند وارد شده به بدن شما پس از نوشیدن یک قوطی کوکاکولا، درحدود 10 قاشق چای خوری است، که این میزان برابر مقدار مورد نیاز بدن درطول یک روز است، اما به علت وجود اسید فسفریک، بدن به سرعت به این میزان قند وارد شده، واکنش نشان نمیدهد.
پس از 20 دقیقه
پس از مصرف این نوشیدنی گازدار، میزان قند و انسولین خونتان به شدت افزایش پیدا میکند، در این هنگام کبد شما تمام تلاشش را برای تبدیل قند به چربیهای موجود در بدن میکند.
پس از 40 دقیقه
در این زمان کافیین موجود در نوشابه جذب بدنتان میشود و همین باعث میشود تا کبد میزان قند موجود در خون را به سطح بالاتری ببرد، در این هنگام گیرندههای آدنوزین مغزتان، از به خواب رفتن شما جلوگیری میکند.
پس از 45 دقیقه
حال میزان تولید دوپامین (هورمون هیجان و نشاط) در مغزتان شروع به افزایش میکند. (مشابه زمانی که بدن تحت تاثیر مخدر هروئین قرار میگیرد.)
پس از 60 دقیقه
به علت ترکیب شدن اسید فسفریک و کلسیم، سوخت و ساز بدن افزایش پیدا کرده و باعث کاهش مقدار منیزیم و روی در بدن میشود،
همچنین این افزایش قند، باعث دفع کلسیم از طریق ادرار میشود.