اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان


   اخبار روز پزشکی و انواع سرطان
موضوعات مطالب
آخرین خبرها
خبرهای بهداشتی وسلامت
انواع سرطان
بیماری ام اس
سرطان خون
سرطان ریه
سرطان پروستات
سرطان پستان
سرطان پوست
سرطان مثانه و کلیه
تومور مغزی
سرطان لوزالمعده
سرطان روده
سرطان کبد
سرطان تخمدان
تیروئید
سرطان حنجره
سرطان گلو
سرطان روده
سرطان چشم
سرطان دهانه رحم
سرطان دهان
سرطان لب
سرطان مری
سرطان معده
سرطان آپاندیس
سرطان پانکراس
سرطان طحال
تومور ویلمز
سرطان دست
خواص مواد خوراکی
نمک
چای سبز
نوشابه
ریحان
انار
سیب
خرما
سرکه سیب
انجیر
زردالو
اسفناج
لبو
هویج
اناناس
گوجه فرنگی
مویز
کرفس
اویشن
خیار
شوید
ابلیمو
کاسنی فرنگی
بادرنجبویه
رازیانه
ترب سیاه
فلفل سیاه
گیلاس
چای ترش
توت وحشی
آووکادو
روغن کنجد
ازگیل
زرشک
لپه
زعفران
مرزه، ضد سرطان است
فلفل دلمه‌ای رنگی
کاسنی
'توت'
سویا
نخود فرنگی
به
«اسطوخودوس»
گياه شاهدانه
گردو
کیوی
شیر سویا
انگور
گياه نسترن
زیره سبز
ليمو
بادمجان
عسل
برگ بو
کلم قرمز
سماق
نخود
سیر
لوبیا سبز
گیاه خرفه
شاه تره؛ گیاهی با خواص چند منظوره
خواص و مضرات باقلا
گوشت بوقلمون
چای ترخون
قارچ
توت فرنگی
ریواس
سیاه دانه
موز
چای بابونه
گیاه ترنجبین
آشنایی با خواص آلبالو
شاتوت
خواص آویشن
طالبی
درباره زیتون
تخم شربتی
موز
خرمالو
خاصیت "ژله"
زردچوبه
داستان کوتاه
انواع داروهای ضد سرطان
ایماتینیب 100 میلی گرم
فلوتامید
سینادوکسوزوم
سیس پلاتین
بلئومایسین
اگزالیپلاتین استراژن (Oxaliplatin Stragen)
ریتوکسی ماب (Rituximab)
اتوپوزاید (Etoposide)
ایرینوتکان (Irinotecan)
وین کریستین (Vincristine)
دسه تاکسل (Docetaxel)
کاپسیتابین (Capecitabine)
پکلی تکسل (Paclitaxel)
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 20
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 20
بازدید ماه : 4441
بازدید کل : 815049
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

اخبار روز پزشکی و انواع سرطان مطالب آموزشی و پزشکی
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن

یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد از صرف غذا آب فراوان نوشید گفت: نوشیدن آب همزمان با غذا سبب می‌شود مواد غذایی به خوبی جذب بدن نشود و انسان دچار سوءهاضمه شود.

به گزارش فارس، برلیانت بزرگمهر به هموطنان توصیه کرد برای اینکه مواد غذایی بهتر جذب بدن شوند، از مصرف آب فراوان قبل، حین و بعد از غذا پرهیز شود.

وی گفت: نوشیدن آب فراوان همراه غذا یا بعد و قبل صرف غذا موجب می‌شود تا آنزیم‌های گوارشی رقیق شده و غذا به خوبی هضم نشود.

این مشاور تغذیه ادامه داد: نیم ساعت قبل از صرف غذا و یک ساعت بعد از آن نباید آب فراوان نوشید چرا که مانع جذب کامل غذا شده و انسان دچار سوءهاضمه می‌شود.

وی تأکید کرد: به کودکانمان بیاموزیم که قبل، حین و بعد از غذا آب فراوان ننوشند.

بزرگمهر همچنین توصیه کرد: ورزش و پیاده روی را به بهانه گرمای هوا کنار نگذاریم و حتماً در زمانی که هوا خنک می‌شود پیاده روی و تحرک داشته باشیم



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : شنبه 24 خرداد 1393برچسب:ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند

یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنتی‌اکسیدان‌ها، میوه‌ها و سبزی‌های مؤثر در کاهش ابتلا به سرطان گفت: روزانه باید حداقل ۵ تا ۹ واحد میوه و سبزی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان‌ها مصرف کرد.

سیدحسین داودی در گفت‌وگو با فارس، گفت: تغذیه در اصلاح بیماری‌ها و فرایندهای سرطان‌زا در هر مرحله از شرایط بیماری نقش دارد.
وی ادامه داد: رژیم غذایی دارای مهارکننده‌ها و تحریک‌کننده‌های مواد سرطان‌زا است به همین دلیل مثلاً آنتی‌ اکسیدان‌ها که شامل ویتامین ث، ویتامین E و سلنیوم است، جزء مهارکننده‌ها هستند.
این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: چربی‌های موجود در گوشت قرمز یا ترکیبات ناشی از طبخ کردن گوشت با حرارت بالا در تحریک مواد سرطان‌زا مؤثر هستند.
داودی ادامه داد: میزان ابتلا به انواع سرطان‌ها در افرادی که از فرآورده‌های گیاهی بیشتری در رژیم غذایی خود استفاده می‌کنند در مقایسه با سایر افراد کمتر است.
وی افزود: افزایش مصرف میوه و سبزی با کاهش خطر سرطان دهان، حلق، حنجره، مری، ریه، معده، کلیه، تخمدان و مثانه همراه است.
این متخصص تغذیه در امور سرطان افزود: به همین ترتیب میزان رشد و تولید سلول‌های سرطان‌ کلون در گیاهخواران کمتر از افراد دیگر است و چون انواع میوه و سبزی کالری کمتری تولید می‌کنند منبعی سرشار از فیبر، ویتامین، مواد معدنی و مواد بیولوژیک هستند.
داودی گفت: البته چاقی نیز یکی از فاکتورهای اصلی در افزایش خطر ابتلا به سرطان است بنابراین حفظ وزن در کاهش ابتلا به سرطان بسیار اهمیت دارد.
وی گفت: مواد ضدسرطان را می‌توان در گیاهانی مانند هویج، گوجه‌فرنگی و خوراکی‌هایی مانند چای سبز، مرکبات، لوبیا، تره فرنگی، موسیر، پیاز و سیر یافت.
این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: این مواد در تحریک آنزیم‌های از بین برنده مواد سمی و مواد سرطان‌زا نقش دارند اما آنچه مهم است باید روزانه ۵ تا ۹ واحد میوه و سبزی مصرف کرد تا در کاهش خطر ابتلا به این سرطان‌ها مؤثر باشند.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : شنبه 3 خرداد 1393برچسب:خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» درمان موقت سرطان با ویروس تغییر شکل یافته سرخک

خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا

محققان آمریکایی از درمان موقت زنی که از سرطان مغز استخوان رنج می‌برد، به کمک تزریق ویروس تغییرشکل یافته بیماری سرخک خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان، محققان آمریکایی برای اولین بار موفق شدند زنی 49 ساله را که از سرطان مغز استخوان رنج می‌برد، با تزریق حجم زیادی از ویروس‌های تغییر شکل یافته سرخک درمان کنند.

به گفته این محققان، این بیمار به راه‌های درمانی دیگر پاسخ نداده و سرطان او چندین بار بازگشت داشته است. این اولین باری است که مطالعات بالینی امکان انجام ویروس درمانی را برای رهایی از سرطان نشان می‌دهد.

محققان، این درمان را برای بیماری که سلول‌های سرطانی او قبلا از طریق درمان‌های مشابه ضعیف شده بودند نیز به کار بردند، اما با چنین موفقیتی روبرو نشدند.

میزان ویروس‌های تزریقی به این دو بیمار معادل میزان ویروس‌هایی است که برای واکسن 10 میلیون نفر به کار می‌رود. این ویروس‌ها از لحاظ ژنتیکی تغییر شکل یافته‌اند و قادرند سلولهای سرطانی را هدف قرار دهند.

واکنش اولیه هر دو بیمار نسبت به این درمان مثبت بود و تعداد سلول‌های سرطانی به طرز قابل توجهی کاهش یافت، اما تنها در مورد یکی از آنها پس گذشت 6 ماه هیچ‌گونه علامتی از سرطان مشاهده نشد.

این دو نفر از سرطان سلول‌های پلاسما در مغز استخوان رنج می‌بردند که باعث ایجاد تومورهای استخوانی و بافت‌های نرم می‌شود.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : جمعه 2 خرداد 1393برچسب:درمان موقت سرطان با ویروس تغییر شکل یافته سرخک, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» کشف شواهدی از وجود سلول‌های بنیادی سرطان در بدن

 

خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا

محققان دانشگاه آکسفورد، شواهد قطعی از وجود سلول‌های بنیادی سرطان را در بدن شناسایی کرده‌اند که به تکثیر تومور سرطانی منجر می‌شود.

 این سوال که سرطان از کجا منشأ می‌گیرد، همواره توجه دانشمندان را به خود جلب کرده است و احتمالا پاسخ این سوال در سلول‌های بنیادی سرطان نهفته است.

محققان دانشگاه آکسفورد برای نخستین‌بار در تحقیقات خود نشان دادند که جهش ژنی منجر به سرطان در بیمارانی دیده می‌شود که دارای سلول‌های بنیادی سرطان هستند.

«پیتر وول» سرپرست تیم تحقیقاتی تأکید کرد: ما موفق به شناسایی زیرمجموعه‌ای از سلول‌های سرطان شدیم و به نظر می‌رسد که سرطان از این سلول‌های نادر منشأ می‌گیرد؛ این نمونه‌ها تنها سلول‌های تکثیرکننده سرطان در بدن بیمار محسوب می‌شوند.

در این مطالعه سلول‌های بدخیم در مغز استخوان بیماران مبتلا به سندرم میلودیسپلاستیک (MDS) مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج بدست آمده نشان می‌دهد، زیرمجموعه مشخص و نادری از سلول‌های MDS دارای تمامی نشانه‌های سلول بنیادی سرطان هستند، اما سایر سلول‌های MDS بدخیم قادر به تکثیر تومور سرطان نیستند.

به گفته «وول»، این نتایج نخستین شواهد قطعی از وجود سلول‌های بنیادی سرطان در سندرم میلودیسپلاستیک است.

 



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : جمعه 2 خرداد 1393برچسب:کشف شواهدی از وجود سلول‌های بنیادی سرطان در بدن, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» محققان دریافتند: احتمال انتقال سرطان پروستات از طریق جنسی
آفتابمحققان دانشگاه کالیفرنیا در هنگام بررسی سلول‌های سرطان انسانی در آزمایشگاه دریافتند، عفونت جنسی تریکومونا از رشد سرطان در بدن حمایت می‌کند.
 
تریکومونا یا تریکومونیازیس (trichomoniasis) متداول‌ترین عفونت قابل انتقال از طریق جنسی است که 275 میلیون نفر از مردم جهان به آن مبتلا هستند؛ این عفونت در مردان با سوزش ادرار و در زنان با درد واژن همراه است، اما در نیمی از افراد این عفونت با هیچ نشانه‌ای همراه نیست.
 
در این مطالعه، نقش عفونت قابل انتقال از طریق جنسی (STI) در افزایش آسیب‌پذیری مردان نسبت به سرطان مورد بررسی قرار گرفت.
 
این مطالعه در ادامه تحقیقات محققان دانشکده پزشکی هاروارد در سال 2009 صورت گرفت که نشان می‌داد، یک چهارم مردان مبتلا به سرطان پروستات دارای نشانه‌هایی از عفونت تریکومونا هستند.
 
انگل مسئول ایجاد عفونت تریکومونا – تریکوموناس واژینالیس – پروتئینی تولید می‌کند که به رشد و پیشرفت سلول‌های سرطان پروستات در بدن منجر می‌شود.
 
این مطالعه در شرایط آزمایشگاهی انجام شده و هنوز شواهد قطعی بر روی بیماران که ارتباط مستقیم بین سرطان پروستات و این عفونت قابل انتقال از طریق جنسی را نشان دهد، بدست نیامده است؛ محققان مرکز سرطان انگلیس معتقدند، بسیار زود است که سرطان پروستات به فهرست سرطان‌های ایجاد شده توسط عفونت‌ها اضافه شود و در این زمینه مطالعات بیشتری مورد نیاز است.
 
به گزارش ایسنا، نتایج این مطالعه در مجله مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر شده است.


نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : جمعه 2 خرداد 1393برچسب:محققان دریافتند: احتمال انتقال سرطان پروستات از طریق جنسی, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» ویروسی که موجب سرطان دهانه رحم می شود

دکترقائم مقامی جراح سرطان‌های زنان در مورد این‌که چه سرطانی در دستگاه تناسلی زنان از همه شایع‌تر است گفت: در کشورهای مختلف آمارهای متفاوتی را ارائه می‌دهند، اما به طور کلی دردنیا سرطان دهانهٔ رحم پس از سرطان پستان شایع‌ترین سرطان در زنان محسوب می‌شود و این بیماری در کشورهای درحال توسعه که غربالگری سرطان دهانهٔ رحم به خوبی انجام نمی‌شود بیشتر است.

 

علل ایجاد کنندهٔ سرطان دهانهٔ رحم
دکتر قائم مقامی پیرامون علل ایجادکنندهٔ سرطان دهانهٔ رحم با تاکید بر این نکته که این بیماری در حقیقت یک بیماری مقاربتی است که در اثر انتقال ویروسی به نام پاپیلومای انسانی ایجاد می‌شود اظهار داشت: این ویروس وارد بدن بیش از پنجاه درصد خانم‌هایی می‌شود که روابط جنسی دارند و در اکثر مواقع این ویروس نظیر بیماری‌های ویروسی سرخک یا سرخجه از بدن پاک می‌شود.

 

در تعداد محدودی ممکن است این ویروس جای پای خود را باقی بگذارد به گونه‌ای که باعث تغییرات سلولی در مخاط دهانهٔ رحم و در برخی مواقع در واژن یا مقعد شده و ضایعات پیش‌سرطانی ایجاد کند و چنان‌چه این ضایعات پیش‌سرطانی در مرحلهٔ مناسب با تست غربالگری (پاپ اسمیر) شناخته نشود ممکن است به سرطان گردن رحم، واژن یا مقعد منجر شود. وی تصریح کرد؛ پیشرفت ضایعات این بیماری ممکن است چیزی حدود ده سال به طول بیانجامد به گونه‌ای که تغییرات سلولی مرحلهٔ اول پس از گذشت چهار یا پنج ماه از ورود ویروس به بدن ایجاد شود، پس از حدود شش سال به درجهٔ دوم و تا حدود ده سال به سرطان واقعی برسد.


به اعتقاد دکتر قائم مقامی، سرطان گردن رحم مانند سرطان تخمدان، پستان، جسم رحم یا روده، جنبهٔ ارثی ندارداما به هر حال، زمینهٔ سرطان ممکن است در برخی خانواده‌ها وجود داشته باشد.
وی ضمن تاکید بر این نکته که عامل اصلی این بیماری ویروس پاپیلومای انسانی است، فاکتورهای دیگری را هم برای ابتلا به این بیماری مهم دانست؛ موارد مهمی نظیر تعدد ازدواج در زن یا در همسر او؛ اگر یک زن شریک‌های جنسی متعددی داشته باشد یا همسر او شریک‌های جنسی متعددی داشته باشد ممکن است انواع پرخطر این ویروس‌ها به بدن وارد شود، سن کم ازدواج، سن کم شروع فعالیت جنسی، سن پایین حاملگی، تعدد زایمان، اعتیاد زن یا همسر او به سیگار، حتی در معرض دود سیگار بودن هم درصد ابتلا به سرطان گردن رحم را افزایش می‌دهد.

 

وی در ادامه تصریح کرد که این ویروس ممکن است حتی در اثر زناشویی کامل هم منتقل نشود بلکه از طریق تماس پوست افراد هم صورت بگیرد. بنابراین استفاده از وسایل جلوگیری در رابطهٔ جنسی نظیر کاندوم حتما اثر پیشگیری‌کننده ندارند.


راه‌های پیشگیری
با توجه به مواردی که به آن اشاره شد دکتر قائم مقامی توصیه کرد برای پیشگیری از این سرطان،خانم‌ها تست غربالگری پاپ اسمیر را از سن ۲۱ سال به بالا انجام دهند که در حال حاضر و در دستورالعمل جدید، فواصل انجام این تست از سالی یک بار به سه سال یک بار تغییر پیدا کرده است چراکه انجام این آزمایش به صورت هر سه سال یک بار‌‌ همان ارزش آزمایش سالانه را دارد از سوی دیگر در هزینه‌ها هم صرفه‌جویی می‌شود.


این جراح زنان و زایمان گفت؛ از سن سی سال به بالا اگر همراه تست پاپ‌اسمیر تست ویروس HPV هم انجام شود به این دلیل که این تست از دقت بیشتری برخوردار است، می‌توان فاصلهٔ انجام تست پاپ‌اسمیر را به پنج سال یک بار تغییر داد. اما برای افراد زیر ۲۰ سال این تست ویروس‌شناسی توصیه نمی‌شود به این دلیل که ممکن است این ویروس در بدن خیلی از خانم‌های جوان باشد که باعث نگرانی آن‌ها شود؛ این ویروس عفونت گذرایی ایجاد می‌کند که ما انتظار داریم در زیر ۳۰ سال خود به خود پاک شود.


وی افزود؛ در افراد بالای۳۰ سال اگر تست HPVمثبت باشد باید بررسی‌های دقیق‌تری انجام شود که مشخص شود آیا ویروسی که وارد بدن شده مشکلی ایجاد کرده یا خیر و اگر تغییرات سلولی و بافتی ایجاد شده باشد نمونه‌گیری انجام می‌شود و بر اساس نتایج نمونه‌گیری، بیمار تحت درمان لایه‌برداری دهانهٔ رحم قرار می‌گیرد تا از وقوع سرطان گردنهٔ رحم جلوگیری شود. وی با اشاره به این نکته که پیشگیری با روش پاپ‌اسمیر پیشگیری ثانویه است اظهار داشت؛ پیشگیری ثانویه تشخیص بیماری در مراحل زودرس است. خوشبختانه سرطان گردنهٔ رحم پیشگیری اولیه هم دارد که توسط تزریق واکسن انجام می‌شود.

 

از زمانی‌که در اواخر سال ۱۹۸۰ تشخیص داده شد که عامل این بیماری نوعی ویروس است، از پوستهٔ این ویروس آنتی‌ژن‌هایی ساختند که به عنوان واکسن مورد استفاده قرار گرفت و امروزه واکسن پیشگیری از سرطان دهانهٔ رحم در دنیا وجود دارد. این واکسن به دو صورت چهارگانه و دو گانه است. واکسن چهارگانه برای پیشگیری از ویروس‌های عامل و ایجادکنندهٔ سرطان دهانهٔ رحم و زگیل تناسلی و ویروس‌های چهارگانه است که در ۳ دوز تزریق می‌شود؛ واکسن اول درمرحله‌ای که واکسن در اختیار بیمار قرار می‌گیرد، واکسن دوم، دو ماه بعد و واکسن سوم، چهار ماه پس از واکسن دوم و به این طریق، جدول واکسن در حدود شش ماه تمام می‌شود.


دکتر قائم مقامی تاکید کرد که دختر‌ها بین ۹ تا ۲۶ سالگی این واکسن را ترزیق کنند به این دلیل که هرچه سن کمتر باشد اثر ایمنی‌بخشی واکسن بیشتر است. خانم‌هایی هم که در سنین بالاتری هستند و روابط جنسیشان هنوز شروع نشده، می‌توانند این واکسن را تزریق کنند اما درسن بالا‌تر ساختن آنتی‌بادی نسبت به سنین پایین‌تر، کمتر پیش می‌آید.


علائم سرطان دهانهٔ رحم
به گفتهٔ دکتر قائم مقامی سرطان دهانهٔ رحم در مراحل اولیه علامتی ندارد و معمولا با پاپ‌اسمیر غیرطبیعی تشخیص داده می‌شود اما اگر کسی تحت غربالگری انجام نگیرد و تست پاپ‌اسمیر را انجام ندهد و بیماری پیشرفت کند ممکن است با علائمی نظیر افزایش ترشحات غیر طبیعی که معمولا رقیق و آبکی و گاهی خون‌آلود هستند، خونریزی‌های بین دو عادت، خونریزی‌های پس از نزدیکی و... مواجه شود.

 

اگر بیمار باز هم به پزشک مراجعه نکند به این دلیل که انتشار تومور درون لگن به طور موضعی پیشرفت می‌کند، ممکن است فشار روی مجاری ادراری، بسته شدن مجاری ادراری و حالت اورمی (افزایش اورهٔ بدن) را در پی داشته باشد و یا خونریزی‌های شدیدی ایجاد کند و احیانا روی عصب سیاتیک فشار ایجاد کرده و باعث درد شود که به پای بیمار سرایت می‌کند و این علائم در مراحل پیشرفتهٔ بیماری ایجاد می‌شوند.


روش‌های درمان
به اعتقاد دکتر قائم مقامی اگر بیماری در مراحل اولیه توسط تست پاپ‌ اسمیر تشخیص داده شود می‌توان از طریق لایه‌برداری دهانهٔ رحم این بیماری را درمان کرد بدون این‌که اثری در باروری فرد ایجاد کند. اما اگر بیماری در مراحل سرطان تشخیص داده شود با تکه‌برداری با میکروسکوپ یا بدون آن می‌توان این بیماری را درمان کرد.
وی افزود؛ اگر بیماری موضعی باشد و به احشاء مجاور انتشار پیدا نکرده باشد، ممکن است با عمل جراحی، رحم برداشته شود و اگر سن بیمار بالا باشد با رادیو‌تراپی درمان شود اما در مراحل پیشرفته معمولا» جراحی جایگاهی ندارد و حتمن باید از رادیوتراپی و شیمی‌درمانی برای درمان بیمار استفاده کرد.
منبع :jarahaniran.com



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : چهار شنبه 1 خرداد 1393برچسب:ویروسی که موجب سرطان دهانه رحم می شود, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
لرزش یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است
با شیمی درمانی خداحافظی کنید + میوه جایگزین با قدرت ده هزار برابری
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: وزوز گوش می‌تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری قلبی، دیابت و ... باشد.
سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه
در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می‌یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می‌شود
موسیر چه خواصی دارد؟
کندن پوست این میوه یک اشتباه بزرگ است
نوشیدنی‌های داغ یکی از عوامل اصلی در ابتلا به سرطان گوارش هستند.
بازبینی نتایج مطالعات انجام شده در مورد ماده معدنی "روی
کدام بیماری‌ها در «مردان» بیشتر از زنان است؟
10 خطر خوردن بستنی که نمی‌دانستیم!
۱۴ خاصیت اعجاب‌انگیز سیر خام
هیچ داروی لاغری در دنیا تولید نشده است
بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟
از طریق برخی از نشانه ها به احتمال بروز برخی بیماری ها پی برد
چه غذاهایی سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند ؟
پرفروش‌ترین داروهای ایران
دردهای شکمی که باید جدی بگیریم
استفاده از ماکروویو در ژاپن جرم است؛ چرا؟